Wijkbezoek aan Vrijenburg

Voor het laatste wijkbezoek van EVB in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen staat zaterdag 12 maart de wijk Vrijenburg op de agenda. Een pittige klus want voor deze grote wijk in Carnisselande zijn vijfendertig campaigners opgeroepen om te horen wat er speelt in de woon-en leefomgeving.

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 en 12.15 uur zal door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen – worden aangebeld. Zoals gebruikelijk zal er bij hoogbouw niet worden aangebeld en alleen worden geflyerd.

De gele EVB-bus staat geparkeerd bij CBS de Vrijenburg, hoek Paardenburg-Vrijenburglaan. Daar kan men eveneens terecht en met leden in gesprek gaan. Er zal deze morgen tevens een ploeg worden geformeerd, die zwerfvuil zal opruimen in de wijk.

Tijdens het bezoek zullen onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zeker ter sprake komen. En uiteraard ook de plannen voor megawindturbines rond het Vaanplein. Er zal bovendien worden vooruitgeblikt op de verkiezingen die 14, 15 en 16 maart plaatsvinden.  

Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB is in ieder geval altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-20 10 20.

Ook elders actief

Naast de wijk Vrijenburg is EVB zaterdag ook te vinden in de winkelcentra Carnisse Veste en Middenbaan/Vlak plus bij de supermarkt aan het Muziekplein. Vrijdag en volgende week woensdag bezoeken we de weekmarkten. En vanzelfsprekend is met uitzondering van zondag de pop-up store aan de Middenbaan dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Share this: