Wijkbezoek aan Riederhoek

Aanstaande zaterdag 9 december gaat Echt voor Barendrecht (EVB) weer de wijken in. Ditmaal wordt Riederhoek bezocht. Onze gemeenteraadsleden, het bestuur en actieve leden van EVB – herkenbaar aan de gele jassen – gaan dan op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Ook onze wethouders zijn weer van de partij.

Tussen pakweg 10.00 en 12.15 uur zal er door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen – worden aangebeld. Het verzamelpunt voor het wijkbezoek is CBS Smitshoek aan de Brandsma-akker. Daar kan men eveneens terecht en met leden in gesprek gaan. Zoals gebruikelijk zal er ook deze zaterdag weer een ploeg worden geformeerd, die zwerfvuil zal opruimen in de wijk.

Tijdens het bezoek zullen onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte en verkeersveiligheid zeker ter sprake komen. Vragen of opmerkingen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB is altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-20 10 20.

Share this: