Wijkbezoek aan Riederhoek en Vrijheidsakker

Tijdens het voorlaatste wijkbezoek in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bezoekt EVB op 5 maart de wijken Riederhoek en Vrijheidsakker. Ook hier worden de oren weer te luisteren gelegd om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving.

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 en 12.15 uur zal er door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen – worden aangebeld.

De gele EVB-bus staat geparkeerd bij cbs Smitshoek aan de Brandsma-akker. Daar kan men eveneens terecht en met leden in gesprek gaan. Zoals gebruikelijk zal er ook deze zaterdag weer een ploeg worden geformeerd, die zwerfvuil zal opruimen in de wijk.

Tijdens het bezoek zullen onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zeker ter sprake. Maar tevens zal worden vooruitgeblikt naar de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart.  

Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB is altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-201020

Share this: