Samen met EVB de buurt weer schoon!

Margo Stolk (links), Cicilia Rijsdijk (midden) en Nicoline Blankenstein (rechts) ruimen zwerfafval op tijdens een wijkbezoek.

Op zaterdagochtend 26 augustus organiseert Echt voor Barendrecht (EVB) een zwerfafvalopruimactie in een buurt in Barendrecht. Bewoners kunnen suggesties voor een op te ruimen buurt doorgeven.

Voorzitter Anita van Ewijk: “ Zwerfafval komt in veel buurten voor en tast niet alleen het aangezicht van een buurt aan, maar heeft ook een negatieve impact op de natuur. EVB is vastberaden om hier verandering in te brengen, niet alleen door onze inzet in het gemeentehuis, maar ook door samen met bewoners, deze morgen zelf de handen uit de mouwen te steken.”

Bewoners die hun buurt willen opgeven voor de zwerfafvalactie van EVB kunnen dit telefonisch of via de Whatsapp doen op 0180-20 10 20. Ook inwoners die mee willen helpen een buurt zwerfafvalvrij te maken kunnen zich hier aanmelden. Anita van Ewijk: “Of u nu een paar minuten of een paar uur kunt bijdragen, uw hulp maakt een verschil. Meld u daarom aan, vele handen maken licht werk en u krijgt er een schoon stukje Barendrecht voor terug!”

Share this: