Past ons geel ook bij jou?

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen kreeg Echt voor Barendrecht (EVB) van heel veel Barendrechters steun. Zo veel steun zelfs dat wij met maar liefst twintig gemeenteraadsleden voortvarend met ons verkiezingsprogramma aan de slag konden. En dat betaalt zich uit!

Zo heeft EVB direct het afvalbeleid verbeterd door het betalen per klepbeweging af te schaffen en de ondergrondse papiercontainers weer voor alle inwoners toegankelijk te maken. Het afvalaanbiedstation heeft nu op zaterdag ruimere openingstijden en biedt in de winter gratis strooizout aan.  Ook op het gebied van woningbouw zijn grote stappen gezet, zo komen er de komende jaren flink meer betaalbare woningen bij. Waarbij Barendrechters maximaal voorrang krijgen op nieuwe koop- en huurwoningen.

Om Barendrecht veiliger te maken komen er binnenkort meer wijkagenten en flexibele camera’s om de veiligheid in de wijken te verbeteren. En ons Inge de Bruijnzwembad wordt uitgebreid met een overdekt buitenbad, wat bijdraagt aan de sportieve en recreatieve mogelijkheden voor jong en oud.

Dit alles is slechts een kleine greep uit de zaken die wij nu reeds hebben bereikt dankzij de inzet van onze gemeenteraadsleden! Voor de nieuwe verkiezingen die over minder dan twee jaar plaatsvinden, gaan we op zoek naar nieuw talent om ons dorp aan de top te houden. Daarom starten we later dit jaar met een speciale cursus “Hoe werkt gemeentepolitiek”.

Interesse? Houd dan onze website in de gaten.

Share this: