Op wijkbezoek naar Meerwede-Noord

Op zaterdag 3 juni gaat Echt voor Barendrecht weer de wijken in. Dan wordt het noordelijk deel van Meerwede (tussen de Voordijk en de Meerwedesingel) bezocht. Een flinke opgave, want Meerwede is een van de grootste wijken!

Raadsleden, bestuur en actieve leden van EVB – herkenbaar aan de gele jassen – gaan dan op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Ook onze wethouders zijn van de partij.
Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij het Tien Punten Plan van EVB. Tussen pakweg 10.00 en 12.00 uur zal er worden aangebeld. Zoals gebruikelijk zal er tevens weer een groep worden geformeerd die tegelijkertijd zwerfvuil in deze wijk zal opruimen.

Het verzamelpunt is dit keer vlakbij de kruising Avenue Carnisse en de Noordersingel (bij Carnisse Haven). Hier kan men desgewenst terecht voor vragen. Maar vragen kunnen op een later tijdstip ook per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. Bel dan 0180-201020.

Share this: