Op wijkbezoek in Meerwede Zuid-West

Na bezoeken aan Meerwede (Zuid-Oost) en de Oranjewijk staat aanstaande zaterdag 13 november wederom de wijk Meerwede op de rol. Dit keer bezoekt Echt voor Barendrecht het zuidwestelijke deel.

Raadsleden, bestuur en vele actieve leden van EVB – herkenbaar aan de gele jassen – gaan dan weer op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 en 12.00 uur zal er worden aangebeld. De gele EVB-bus  is eveneens van de partij en staat geparkeerd bij de kruising aan de Avenue Carnisse-Zuidersingel. Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan.

Meerwede is een grote, gevarieerde wijk en heeft tal van voorzieningen op loopafstand. Maar er is altijd wat te verbeteren. Onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zullen zeker ter sprake komen tijdens gesprekken met inwoners. Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB houdt overigens geen periodiek wijkspreekuur, maar is altijd voor inwoners bereikbaar! Via 0180-20 10 20.  

Share this: