Lennart van der Linden tot lijsttrekker gekozen

De leden van Echt voor Barendrecht (EVB) hebben vrijdagavond fractievoorzitter Lennart van der Linden gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De doelstelling: de grootste worden en vervolgens Barendrecht besturen.

Lennart van der Linden (37) bedankte de leden voor het vertrouwen. In zijn acceptatierede vergeleek hij de periode 2014-2018, waarin EVB aan de knoppen zat, met 2018-2022. En wees op de concrete resultaten die in 2014-2018 werden geboekt. De zondagsopenstelling, het gratis OV voor ouderen, de vernieuwing van de bibliotheek en de onderdoorgang bij de A29 voor auto’s. EVB werd daarvoor in 2018 beloond door de kiezer en ging van 9 naar 14 zetels. “Vergelijk dat eens met de magere resultaten in 2018-2022. Forse belastingverhogingen en ondoordacht afvalbeleid, zonder draagvlak.”, aldus van der Linden.

EVB vindt dat er beter moet worden bestuurd. En wil een koerswijziging afdwingen via de stembus. We willen kiezers overtuigen met goede mensen, een inspirerend programma en een flitsende campagne. “De komende maanden kleurt Barendrecht geel!”, aldus Lennart van der Linden, die daags daarna alweer op wijkbezoek is in Buitenoord.

Share this: