Lennart van der Linden lijsttrekker Echt voor Barendrecht

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering van Echt voor Barendrecht  op 30 augustus is Lennart van der Linden benoemd tot lijsttrekker voor de in maart 2018 te houden gemeenteraadsverkiezingen. De aanwezige leden stemden unaniem in met het advies, dat door Simon Zuurbier namens de Commissie Kandidaatstelling Lijsttrekker werd verwoord.

Van der Linden neemt het stokje over van Dirk Vermaat, die de lokale partij in 2014 aanvoerde en van nul naar negen zetels leidde. Vermaat lichtte toe dat hij zich evenals de commissie en het bestuur volledig schaart achter de keuze voor zijn collega-wethouder. ‘Door te kiezen voor Lennart geeft EVB een duidelijk signaal af van vitaliteit en voor verjonging aan de top, en dat is een goede zaak’, aldus Vermaat.

Van der Linden bedankte vervolgens voor de steun. ‘Ik ben trots op het in mij gestelde vertrouwen en kijk nu al uit naar de gemeenteraadsverkiezingen. EVB heeft de afgelopen jaren écht wat neergezet in Barendrecht. Dat schept verwachtingen. Die verwachtingen gaan we met een grote club ontzettend enthousiaste mensen waarmaken!’, aldus van der Linden.

Lijsttrekker Lennart van der Linden