In memoriam Willemina de Vries-Bakker

Op 23 februari jl. is op 85-jarige leeftijd zeer onverwacht overleden ons lid Wil de Vries. Sinds 16 mei 2016 was zij lid van EVB.

Wil werd gaandeweg enthousiast over onze partij, nadat deze zich sinds 2014 in de raad en het college actief manifesteerde. Dus stelde zoon Jan, onze secretaris, voor om ondersteunend lid te worden. Daar voelde zij wel voor en aldus geschiedde.

Zij heeft zich enkele keren laten zien bij activiteiten, maar meldde zich toch voornamelijk keurig af voor vergaderingen en bijeenkomsten. Wel maakte zij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 deel uit van het team dat een grote hoeveelheid aardigheidjes (transparant zakje met bonbons en een kaartje met wervende tekst) in EVB-kleuren inpakte om uit te delen op de markt, in de winkelcentra en onze pop-up store. Deze uitdeelactie werd zeer gewaardeerd door de aanstaande kiezers.

Met haar overlijden verliezen wij een aimabel en bescheiden lid. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar kinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bestuur Echt voor Barendrecht

Share this: