Fred Blokker EVB’er van het jaar

De drukbezochte EVB Nieuwjaarsborrel op 5 januari vond ook dit keer weer plaats bij de Hollandse Heerlijkheid. Maar liefst ruim vijftig leden vonden de weg naar de kop van de Middenbaan om elkaar tijdens een geanimeerde bijeenkomst van de beste wensen te voorzien; niet in het minst een goede uitslag op 21 maart!

Bestuursvoorzitter Els Schaap keek in haar speech kort terug, maar vooral vooruit. Zij deelde onder meer mee dat de campagne DE WIJKEN IN geheel aan de verwachtingen voldoet en door veel inwoners erg op prijs wordt gesteld. Veel vragen hebben een weg gevonden naar het college en inmiddels tot acties en vaak zelfs tot oplossingen geleid. Els stond uiteraard ook stil bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en riep de aanwezigen nadrukkelijk op om elk op zijn of haar eigen wijze een bijdrage te leveren aan de campagne in de komende maanden.

Sluitstuk was de verkiezing van de EVB’er van het afgelopen jaar. Daar had de jury niet lang over behoeven na te denken. Die eer ging naar Fred Blokker, de sympathieke cafetier uit het Havenkwartier, die trouw tweewekelijks in de gele campagnebus de wijkcampaigners én bezoekers van koffie met koek voorziet. Fred ontving uit handen van Els een fraaie fles wijn. Hij was zeer verguld met zijn uitverkiezing en merkte tot slot snedig op dat het blijkbaar de Fred-weken waren bij EVB, daarmee verwijzend naar medelid Fred Bloot, die een week eerder al bij Exxact Barendrecht als boegbeeld van BOBO in het zonnetje was gezet.

Bestuur, Piet van der Linden

Share this: