Lennart van der Linden

Raadslid, tevens fractievoorzitter

Lennart (1983) is fractievoorzitter van EVB. Hij is 12 jaar werkzaam geweest in de accountancy en het internationale bedrijfsleven, voordat hij in 2014 namens EVB wethouder werd in Barendrecht. Hij was in 2014-2018 verantwoordelijk voor de portefeuilles financiën, bedrijfsvoering, sociale zaken en sport. Lennart is inmiddels zelfstandig ondernemer en houdt zich bezig met vastgoedtransformatie. Hij geeft daarnaast in het hele land debat- en spreekvaardigheidstrainingen. Lennart is geboren en getogen in Buitenoord en woont inmiddels met veel plezier het Havenkwartier in Carnisselande.

  Ruben van der Leer

  Raadslid, tevens vice-fractievoorzitter

  Ruben is business development manager in de ICT-branche. Hij gaat -en staat- binnen EVB voor veiligheid en kwaliteit in de buitenruimte. Ruben is opgegroeid in de wijk Paddewei en woont sinds 2015 in de wijk Centrum-Oost.

   Miranda Mes – le Feber

   Raadslid, tevens vice-fractievoorzitter

   Miranda is financieel manager bij een beheermaatschappij en vrijwilliger bij Homestart (dit is een wereldwijd programma voor opvoed- en gezinsondersteuning). Miranda woont in de Oranjewijk.

    Dick Heijboer

    Raadslid, tevens fractiesecretaris

    Dick is medeoprichter van EVB en op dit moment kantoorinrichter “in ruste”. Hij is sinds 2014 raadslid met de commissie Planning & Control onder zijn hoede. In de raadsperiode 2014-2018 was Dick vice-voorzitter en inmiddels is hij fractiesecretaris. Daarnaast is Dick voorzitter van de commissie Samenleving in de gemeenteraad. Dick zet zich in als schuldhulpmaatje en woont in de wijk Paddewei.

     Dirk Vermaat

     Raadslid

     Dirk is advocaat-ondernemer en in de periode 2014-2018 wethouder voor EVB geweest. Hierbij was hij o.a. portefeuillehouder voor de onderwerpen economische zaken, openbare werken, wonen, meedoen en cultuur. Hij woont in de wijk Dorpzicht.

      Nicoline Blankenstein-van Heugten

      Raadslid

      Nicoline is voormalig stewardess en initiatiefneemster van De Hoftuin. Zij is actief binnen diverse sociale werkvelden (o.a. wijkoverleg en werkgroep Meedoen in Barendrecht). Nicoline woont in de wijk Vrouwenpolder.

       Margo Stolk

       Raadslid

       Margo is afdelingshoofd P&O bij de gemeente Nissewaard en vrijwilliger bij vv Smitshoek. Ze woont in de wijk Meerwede. Voor EVB neemt zij deel in de commissie Planning & Control. Tot april 2009 was zij teamcoördinator Financiën bij de gemeente Barendrecht. Vanuit die hoedanigheid heeft zij een kijkje in de keuken gehad en kan zij nu in een andere rol sturing geven en controle uitvoeren.

        Kevin van Bommel

        Raadslid

        Kevin is adviseur milieu en omgeving bij een lokaal adviesbureau. Daarnaast is hij (na 7 jaar bestuurslid te zijn geweest) lid van verdienste en vrijwilliger (trainer/coach) bij Zwem- en Poloclub Barendrecht. Kevin woont in de wijk Nieuweland. Hij zit in de Commissie Ruimte en is woordvoerder op de portefeuilles: ruimtelijke ontwikkeling, beheer openbare ruimte en openbaar vervoer.

         Els Schaap-Holsheimer

         Raadslid

         Els is ondernemer met eigen reclamebureau. In de raadsperiode 2014-2018 was zij voorzitter van EVB.  Ook is zij bestuurslid bij bewonersvereniging BOBO. Els woont in de wijk Buitenoord.

          Willem Booij

          Raadslid

          Willem heeft jaren gewerkt als facilitair manager binnen de non-profit sector (thuiszorg). Ook is hij manager binnen de retailsector (Ahold) geweest en projectmanager binnen de retail-  en non-profit sector (Ahold, ChangeKitchen). Maatschappelijk heeft Willem jaren vrijwilligers werk uitgeoefend bij Korfbal Vereniging Vitesse waarvan 13 jaar als voorzitter van het bestuur. Momenteel werkt Willem in de wijnimport branche bij Residence Wijnen. Willem is geboren aan de Noldijk, heeft 26 jaar lang in de oude dorpskern gewoond  en momenteel woont hij in de wijk Binnenland. Willem omschrijft zichzelf als een opbouwer, verbinder en organisator gericht op resultaat. Willem werkt en denkt oplossingsgericht. Daarbij gaan passie en daadkracht bij hem hand in hand om zichzelf in te zetten voor Barendrecht en het welzijn van bewoners in Barendrecht.

           Marcel Hazebroek

           Raadslid

           Marcel is interim manager bij NS Reizigers en ondernemer in arbeidsbemiddeling technische beroepen. Hij is sinds 2016 raadslid voor EVB (commissie Ruimte) en woont in de wijk Meerwede.

            Cicilia Rijsdijk

            Raadslid

            Cicilia is financial manager, trainer/ coach persoonlijke ontwikkeling (etiquette en kleur), vrijwilliger (o.a. taalcoach, mantelzorger) en commissielid van de nominating en classificatie commissie.  Ze woont in de wijk Nieuweland. Cicilia zit in de commissie planning en control en is woordvoerder voor de verbonden partijen MRDH en NRIJ op financieel gebied. Daarnaast is zij woordvoerder voor economische zaken (EZ) en aanspreekpunt voor ondernemers.

             Jonathan Vrijman

             Raadslid

             Jonathan is adviseur Veiligheid en Milieu bij BMD Advies Rijndelta en vrijwilliger bij een kerkgenootschap. Hij is geboren en getogen in Barendrecht en woont in de wijk Nieuweland. Hij zit in de Commissie Samenleving en is woordvoerder op de portefeuilles Veiligheid, Vluchtelingen/Integratie en Recreatie.

              Richard Carlebur

              Raadslid

              Richard is student filosofie en werkzaam geweest in de ouderen- en revalidatiezorg. Hij is geboren in Rotterdam, maar woont inmiddels al 18 jaar in de Oranjewijk. Richard zit in de commissie samenleving en is woordvoerder volksgezondheid, participatiewet en subsidies. Verder ondersteunt hij de desbetreffende woordvoerders op het gebied van WMO, ouderenzorg, welzijn en minimabeleid.