Felicitaties voor jarige Oranjetuin!

Op de foto (vlnr): Hans Heiden (EVB), Dick Heijboer (EVB), Elle van Meurs (De Oranjetuin), Rene Dijkers (De Oranjetuin) en Richard Carlebur (EVB)

Op zaterdag 26 augustus vierde speeltuin De Oranjetuin haar 65-jarig bestaan, een goede aanleiding voor een feestje. Gelegen in de Oranjewijk, is de speeltuin voor veel inwoners van Barendrecht een plek vol dierbare herinneringen en blijvend plezier. EVB vierde het feest mee.

Met momenteel meer dan 350 leden, streeft de vereniging naar een zo inclusief mogelijke speeltuin. Zo kunnen ook kinderen met een beperking hier ten volle genieten van de speeltuinervaring.
Het huidige bestuur van de speeltuin zet zich daarnaast actief in om het sociale aspect van de tuin te bevorderen door samenwerking aan te gaan met andere organisaties, om elkaar zo te versterken.

Natuurlijk ondersteunt Echt voor Barendrecht (EVB) dit belangrijke werk van harte! Drie raadsleden die in hun jeugd als echte Barendrechters lid waren van De Oranjetuin, waren daarom verheugd om de speeltuin opnieuw te bezoeken en namens EVB het bestuur van De Oranjetuin te feliciteren

Share this: