EVB zaterdag 26 januari naar Paddewei

Echt voor Barendrecht vindt dat bij een goed werkende lokale democratie, inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming. Een van de speerpunten is daarom direct contact met inwoners en weten wat er leeft in de woon- en leefomgeving.

Dat gaat EVB ook in 2019 weer periodiek oppakken. Een team van raadsleden, bestuursleden en overige leden – herkenbaar aan de gele jasjes –  bezoekt onder het motto ‘DE WIJKEN IN’ op zaterdag 26 januari allereerst Paddewei. Dat gebeurt tussen 10 en 12 uur.

Paddewei is gebouwd in de beginjaren zeventig en een van de meest groene wijken in Barendrecht. Er zijn veel dingen die goed zijn. Maar er is anderzijds altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving.  Actueel is momenteel het voornemen om de Schaatsbaan aan te passen; niet alleen de maximum snelheid, maar ook de bestrating en de fietsroute. Over dit plan, maar ook over andere onderwerpen wil EVB graag met de inwoners in gesprek en horen hoe zij over hun wijk en over Barendrecht denken; wat er goed gaat, maar zeker ook wat er beter kan.

Er zal worden aangebeld, maar inwoners kunnen natuurlijk ook zelf op gesprek komen, in en om de bus, die centraal in de wijk aan de Paddeweg geparkeerd wordt.

Share this: