Echt voor Barendrecht trapt wijktour 2017 af in Binnenland

Politieke partij Echt voor Barendrecht (EVB) gaat in 2017 alle wijken in Barendrecht bezoeken. De markante gele bus zal minstens tweewekelijks een wijk in Barendrecht aandoen. Als eerste is de wijk Binnenland aan de beurt. Op zaterdag 21 januari van ca. 10:00 uur tot 12:00 uur is EVB in de wijk aanwezig om het gesprek met inwoners aan te gaan over Barendrecht.

Wijktour
De wijktour pas prima bij de partijfilosofie van Echt voor Barendrecht dat lokale politiek herkenbaar en dichtbij moet zijn. Partijvoorzitter Els Schaap over de wijktour: “Traditioneel zoekt de politiek kiezers vooral op in verkiezingstijd. Dan valt er namelijk wat te halen.  Dat vindt Echt voor Barendrecht te gemakkelijk. We zoeken daarom doorlopend onze inwoners op, bijvoorbeeld door de wijken te bezoeken en het gesprek aan te gaan”.

Een team bestaande uit raadsleden, wethouders, bestuursleden én overige leden wil van inwoners horen hoe zij over hun wijk en over Barendrecht denken, wat er goed gaat, maar zeker ook wat er beter kan. Er zal worden aangebeld, maar inwoners kunnen natuurlijk ook zélf op gesprek komen, in en om de bus, die centraal in de wijk geparkeerd wordt.

Binnenland
De wijk Binnenland telt ca. 450 woningen, waarvan de helft in de Rietgors (227). Deze straat slingert door de gehele wijk heen. De opkomst tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen was met ca. 57% bovengemiddeld. Van de kiezers, stemde ruim 33% op EVB.

Bestuur Echt voor Barendrecht

Share this: