EVB gaat kiezers wijk Waterkant bedanken

Echt voor Barendrecht gaat weer de wijk in. Hoewel de verkiezingen nog maar een maand geleden plaatsvonden, trekt EVB alweer de wandelschoenen en gele jacks aan.  De uitslag ligt nog vers in het geheugen: ruim 44% van de uitgebrachte stemmen waren voor Echt voor Barendrecht. Een fantastisch resultaat.

In de wijk Waterkant stemde op 21 maart maar liefst 53% op EVB; in geen enkele wijk werd zo’n hoog percentage behaald.Daarom bezoeken raadsleden, wethouders, bestuur en actieve leden van EVB zaterdag 21 april  tussen 10 en 12 uur de bewoners van Waterkant om hen te bedanken.

EVB vindt namelijk dat bij een goedwerkende lokale democratie, inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming. Een van de speerpunten is daarom direct contact met inwoners. Niet alleen om te weten wat er leeft in de woon- en leefomgeving, maar dus eveneens om iets terug te doen voor het in EVB gestelde vertrouwen.

Men kan EVB zaterdag ook weer bezoeken in de bus, om daar met de leden in gesprek te gaan. De bus staat geparkeerd bij de kruising Weerkant-Kuilkant.

Tot zaterdag!

Share this: