EVB blij met doorgaan Lekker & Live

Het college van B&W heeft onlangs bekend gemaakt dat Lekker & Live geen doorgang kan vinden in de Stationstuinen. Het evenement zal daarom deze zomer éénmalig plaatsvinden op 15 en 16 juli in de Zuidpolder naast de Kleine Duiker. 

Echt voor Barendrecht vindt het jammer dat er omtrent de organisatie van dit evenement veel onzekerheid is geweest. Maar EVB kan zich erin vinden dat er door het college nu een keuze gemaakt is waardoor het evenement toch door kan gaan.

Raadslid Kevin van Bommel: “Het is ontzettend belangrijk dat er, na 2 jaar corona, weer evenementen in Barendrecht georganiseerd kunnen worden. Veel mensen zijn toe aan activiteiten die weer mogen. Het annuleren van het evenement is wat ons betreft dan ook geen optie. Nu Lekker & Live niet door kan gaan bij het station, begrijpen wij de keuze van het college om weer terug te gaan naar het oorspronkelijke plan om het evenement naast de Kleine Duiker te laten plaatsvinden. Ook voor de organisator, die al 3 jaar voorbereidingstijd in dit evenement heeft zitten, is dit een correcte oplossing.”

Doordat nu voor de oorspronkelijke locatie is gekozen is er ook geen hinder voor de wielerronde Barendrecht, die ook in hetzelfde weekend wordt gehouden. Van Bommel: ”Wij wensen de organisaties succes met de verdere voorbereidingen en wensen de bezoekers alvast veel plezier tijdens de evenementen de komende zomer in Barendrecht!”

Share this: