EVB bezoekt de wijk Centrum

EVB vindt dat bij een goed werkende lokale democratie, inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming. Een van de speerpunten van onze partij is daarom direct contact met inwoners en weten wat er leeft in de woon- en leefomgeving. Daarom bezoeken wij alle wijken onder het motto ‘DE WIJKEN IN’. Zaterdag bezoeken wij de wijk Centrum en enkele straten in Noord 1 en Centrum-Oost, waar bij een eerder bezoek niet aan toe is gekomen.

Leden van de politieke partij gaan zaterdag 20 januari tussen 10 en 12 uur langs de deuren.

De wijk Centrum ligt rondom het winkelcentrum Middenbaan, met op de kop het fraaie Kruispunt met o.a. het theater en de bibliotheek. In de wijk vindt u ook de Baerne en ’t Trefpunt waar kunst en muziek de boventoon voeren.

Er zijn ook tal van andere voorzieningen in de wijk of op korte afstand te vinden. Dat alles maakt de wijk Centrum aantrekkelijk – zeker ook voor ouderen – om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving. 

De wijk is sedert de start van de nieuwe centrumplannen behoorlijk in beweging. Woningbouw op de voormalige postkantoorlocatie nadert zijn voltooiing, maar hoe gaat de bebouwing in de Driehoek er in de toekomst uitzien en wat gaat er gebeuren met ’t Trefpunt.

U kunt  EVB zaterdag ook bezoeken in de bus, om daar met de leden in gesprek te gaan.

De bus zal geparkeerd staan in de buurt van de voormalige garage van der Jagt.

Tot zaterdag

Share this: