Echt voor Barendrecht houdt mega-wijkbezoek

Ook deze maand gaat EVB weer volop “DE WIJKEN IN” om te weten wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Immers bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners gehoord en betrokken bij besluitvorming. Op zaterdagmorgen 27 februari bezoeken raadsleden, bestuur en vele actieve leden, herkenbaar aan de gele jassen, maar liefst zeven wijken; een mega-klus dus!

Dit betreft de wijken Bijdorp, Dorpzicht, Centrum-West, Buitenoord 2, Lagewei en Vrouwenpolder. Daarnaast worden per fiets ook de ‘buitengebieden’ bezocht; straten die niet onder een wijk vallen, maar er uiteraard wel bijhoren. Dat zijn o.a. de Noldijk, Zwingeldam, Achterzeedijk, Koedood, Gebroken Meeldijk, Kooiwalweg, Reijerwaardseweg en Wester Hordijk.

Met inachtneming van alle regels in het kader van het coronavirus wordt er ook deze morgen niet aangebeld. Er zal uitsluitend huis-aan-huis een flyer worden bezorgd. Daarin staat o.a. de uitnodiging om via telefoon, WhatsApp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10.00 uur zit er namelijk een team klaar om inwoners van deze wijken te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.

Share this: