Echt voor Barendrecht bezoekt Smitshoek

Wijkbezoek
Foto is van februari 2020: EVB wijkbezoek Nieuweland

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Echt voor Barendrecht (EVB) treedt daarom maandelijks in direct contact met inwoners onder het motto “DE WIJKEN IN’ om te weten wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Op zaterdagmorgen 19 september bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden, herkenbaar aan de gele jassen, de wijk Smitshoek.

Normaal wordt er aangebeld om in contact te komen. In deze tijd met het coronavirus is dat natuurlijk lastig. Dus is gekozen voor het huis-aan-huis bezorgen van een flyer met daarin de uitnodiging om via telefoon, whatsapp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10.00 uur zit er namelijk een team klaar om inwoners van Smitshoek te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.

Het onderhoud van de buitenruimte, de verkeersonveiligheid (oversteekplaatsen, 30 km zones) en het wegenonderhoud (met name op de dijken) waren nadrukkelijke thema’s bij het vorige bezoek begin 2018. Ongetwijfeld zullen dit keer ook andere belangrijke thema’s onderwerp van gesprek zijn.

Share this: