Echt voor Barendrecht bezoekt Meerwede Noord

Met een bezoek aan het noordelijk deel van Meerwede wordt op zaterdag 12 oktober het drieluik van de afgelopen maanden in de grootste wijk van Barendrecht afgesloten. Tussen 10 en 12 uur bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden van Echt voor Barendrecht het gedeelte tussen de Meerwedesingel en de Voordijk.

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners gehoord en betrokken bij de besluitvorming. EVB treedt daarom al jaren in direct contact met inwoners om te weten wat er in de woon- en leefomgeving speelt. Onder het motto “DE WIJKEN IN” wordt maandelijks een (deel van een) wijk in Barendrecht bezocht.
In deze gezellige wijk omgeven door veel groen en brede singels loopt de sneltram, die Carnisselande met Rotterdam verbindt. Het winkelcentrum Carnisse Veste ligt aan de zuidrand van Meerwede. Diverse andere voorzieningen liggen op beperkte afstand, zoals de wekelijkse markt op het Havenhoofd, diverse restaurants en tal van medische voorzieningen en andere faciliteiten (basisschool, sporthal e.d.). Dat maakt Meerwede aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen in de omgeving of bijvoorbeeld de veiligheid en het parkeren in de wijk.

Over deze onderwerpen en meer wil EVB met inwoners van Meerwede Noord in gesprek. Aan de deuren dus, maar inwoners kunnen ook de gele bus bezoeken om daar in gesprek te gaan. De bus wordt geparkeerd bij de kruising Avenue Carnisse/Noordersingel.

Share this: