Echt voor Barendrecht bezoekt meerdere wijken

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Echt voor Barendrecht (EVB) treedt daarom maandelijks in direct contact met inwoners onder het motto “DE WIJKEN IN’ om te weten wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Dit jaar starten we in maar liefst vier wijken tegelijk. Op zaterdagmorgen 23 januari bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden, herkenbaar aan de gele jassen, de wijken Noord I, Noord II, Centrum en Centrum-Oost.  

Met inachtneming van alle regels in het kader van het coronavirus wordt er ook deze morgen uiteraard niet aangebeld. Er zal uitsluitend huis-aan-huis een flyer worden bezorgd. Daarin staat o.a. de uitnodiging om via telefoon, whatsapp of e-mail contact met EVB op te nemen. Dat kan al direct, maar uiteraard ook op een later tijdstip. Vanaf 10.00 uur zit er namelijk een team klaar om inwoners van deze wijken te woord te staan (op 0180-201020) of schriftelijke vragen te beantwoorden.

Terugloop woon- en leefkwaliteit, sociale stabiliteit, toekomst van ’t Trefpunt, verkeersonveiligheid, onderhoud van de buitenruimte en onvoldoende parkeerruimte waren nadrukkelijke thema’s bij vorige bezoeken in 2017 en 2018. Ongetwijfeld zullen deze keer ook andere belangrijke aandachtspunten onderwerp van gesprek zijn. 

Share this: