Echt voor Barendrecht bezoekt Havenkwartier

Ook in het nieuwe jaar gaan raadsleden, bestuur en actieve leden van EVB weer maandelijks langs de deuren. Iedere wijk in Barendrecht wordt namelijk bezocht als onderdeel van de campagne β€˜De Wijken In’. Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Echt voor Barendrecht (EVB) treedt daarom al jaren in direct contact met inwoners om te weten wat er in de woon- en leefomgeving speelt.

Zaterdag 18 januari tussen 10 en 12 uur staat de wijk Havenkwartier op het programma. De gele EVB-bus staat geparkeerd in de buurt van het Havenhoofd. Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan.
Het Havenkwartier is een fraaie, gevarieerde wijk met veel groen en heeft een bijzondere ligging met op loopafstand zowel het winkelcentrum Carnisse Veste als het recreatiegebied rondom de Oude Maas heuvel. De wijk kent een hoog voorzieningenniveau. Maar er is ook altijd wat te verbeteren. Over deze onderwerpen en meer wil EVB met de inwoners van Havenkwartier in gesprek.

Share this: