Echt voor Barendrecht bedankt medewerkers Afval Loont

De medewerkers van Afval Loont werden vrijdag bedankt voor hun inzet voor de Barendrechtse samenleving. Echt voor Barendrecht (EVB) ging bij het filiaal in Carnisselande langs met een kleine attentie.

Geen plastic, metaal of textiel, maar chocola en bloemen vielen de medewerkers van Afval Loont afgelopen vrijdag ten deel. Echt voor Barendrecht (EVB) ging bij het filiaal in Carnisselande langs om de medewerkers van Afval Loont te bedanken. Fractievoorzitter Lennart van der Linden: “Afval Loont heeft in Barendrecht bijna vijf jaar bijgedragen aan het beter scheiden van ons afval. Daar zijn we de medewerkers erg dankbaar voor!”

Het filiaal van Afval Loont in Carnisselande sluit aanstaande zaterdag haar deuren. Op 7 december is het de laatste dag bij Opnieuw & Co aan de Voordijk en het filiaal aan het Achterom is voor het laatste keer open op 14 december. Na 14 december dient afvalscheiding te gebeuren volgens het nieuwe afvalbeleid. Beelden van het bezoek van Echt voor Barendrecht vind u hier:

EVB bedankt afval loont

Share this: