EVB: conclusie Paddewei is groen

EVB conclusie:  Paddewei is groen! De eerste woning in de Paddewei werd in 1968 opgeleverd. De wijk viert volgend jaar haar 50-jarig jubileum! EVB was afgelopen zaterdag aanwezig in ‘de groenste wijk van Barendrecht’, gekenmerkt door grote bomen en brede singels.

De EVB bus stond geparkeerd tussen sportschool van Hoorn en kinderopvang de Wiedewei, markante punten in Paddewei. In het geel geklede EVB’ers gingen langs de deuren in het gebied tussen de Talmaweg, 2e Barendrechtse weg, het Jaagpad en de Schaatsbaan.

Aandacht werd gevraagd voor de buitenruimte. Bewoners zijn daarop gesteld en enkelen ergeren zich aan achterblijvend onderhoud in de wijk Paddewei. Een taak van de gemeente, maar zeker óók van buurtgenoten, waarvan de tuinen er geregeld verwaarloosd bij liggen. Verder wordt er ondanks diverse verkeersmaatregelen regelmatig (te) hard gereden in de wijk. Door auto’s én door scooters die over voetpaadjes schieten. Ook werd EVB geattendeerd op door medebewoners toegeëigende stukken gemeentegrond.

Desondanks zijn de meeste bewoners tevreden tot zeer tevreden over hun wijk.

Echt voor Barendrecht

Share this: