Waterkant

Waterkant is de eerste en daarmee oudste wijk van Carnisselande, gerealiseerd eind 20e eeuw. Zoals de naam zegt vlakbij het water met op loopafstand de Oude Maas en het unieke getijdengebied Carnisse Grienden. Eveneens op loopafstand een winkelcentrum, diverse restaurants en tal van medische voorzieningen en andere faciliteiten (basisschool, sporthal e.d.). Daardoor is het een zeer gevarieerde wijk geworden met een hoog voorzieningenniveau,
waar het goed wonen is.

Maar Waterkant kent ook bedreigingen. Zoals winkelleegstand, mogelijke plaatsing van windfabrieken aan de overkant van de Oude Maas en overlast door jeugd (met name rond Middeldijkerplein).

EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Waterkant gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Waterkant én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB ‘daar bij de Waterkant’.

Wijkbezoek EVB: zaterdag Waterkant

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.