Vrouwenpolder

De wijk Vrouwenpolder wordt (samen met de naastgelegen wijk Lagewei) aan de noordkant begrensd door de Middeldijk en aan de zuidkant door de Kilweg. De Middelweg vormt de westzijde van Vrouwenpolder en de 3e Barendrechtseweg de oostzijde van Lagewei. Recreëren in de natuur kunnen inwoners op een steenworp afstand, want aan de zuidzijde van de Kilweg ligt de Zuidpolder met o.a. kinderboerderij De Kleine Duiker en natuurspeelplaats Barendbos. Daar weer aangrenzend ligt recreatiegebied Oude Maas.

Vrouwenpolder is de jongste wijk in Barendrecht. De eerste woningen waren gereed in 2012. Er is een lagere school in de wijk en aan de westkant rond de Middelweg zijn er tal van bedrijfsactiviteiten gehuisvest. De wijk heeft ook een lagere school. Voor overige voorzieningen is de wijk veelal aangewezen op het centrum van Barendrecht.

Vrouwenpolder is aantrekkelijk om in te wonen. Maar hoewel de wijk nog niet geheel is afgebouwd, is er ook hier wellicht al wat te verbeteren.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Vrouwenpolder gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Vrouwenpolder én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.