Vrijenburg

Vrijenburg is de grootste wijk van Carnisselande en heeft een zeer gevarieerd woningaanbod. De wijk wordt naar verwachting dit jaar afgebouwd. De realisatie van woningen rondom Yulius/Vurenhout is in volle gang, dan resteert enkel nog het gebied ten zuiden van de Gazelle- en Giraffenburg.

Er zijn veel dingen die goed zijn georganiseerd in uw wijk. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren. Bijvoorbeeld qua veiligheid. Recentelijk werd de wijk opgeschrikt door een aantal inbraken op rij.

EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over:
1) de bezoeken die de EVB aan Vrijenburg gebracht heeft, en
2) de vragen die de EVB naar aanleiding van de wijkbezoeken gesteld heeft aan het college van B&W.
Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Vrijenburg én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

Wijkbezoek EVB: zaterdag Vrijenburg Oost

EVB op herhaling in Vrijenburg

Wijkbezoek EVB: zaterdag Vrijenburg Zuid-West


Hieronder vindt u een overzicht van alle vragen die EVB naar aanleiding van bovenvermelde wijkbezoeken gesteld heeft aan het college van burgemeester en wethouders. Bij iedere vraag vindt u tevens de beantwoording vanuit het college.

Maart 2017, vragen n.a.v. wijkbezoek Vrijenburg
Vragen vanuit EVB (20-03-2017):
Vragen naar aanleiding van klachten inwoners uit de wijk Vrijenburg Zuid-West
Beantwoording (31-03-2017):
Beantwoording namens het college van burgemeester en wethouders

 

 

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.