Ter Leede

Ter Leede is een jonge wijk. De eerste woningen kwamen gereed in 2003 en de wijk is onlangs voltooid met een aantal woningen aan de Schutleede. Aangrenzend bevindt zich het natuur- en recreatiegebied Zuidpolder met daarachter de Oude Maas.

Lager- en voortgezet onderwijs bevinden zich eveneens op loopafstand, terwijl overige primaire voorzieningen, zoals winkelcentra (o.a. supermarkten) en sporthallen evenmin op grote afstand zijn gelegen. Dat maakt Ter Leede aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de  voorzieningen en de omgeving.

Er is immers ook een bedreiging voor Ter Leede. De mogelijke plaatsing van een vijftal windfabrieken aan de overkant van de Oude Maas zal namelijk ongetwijfeld een negatief effect hebben op het woon- en leefklimaat. EVB verzet zich met kracht van argumenten tegen deze plaatsing.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Ter Leede gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Ter Leede én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

Verslag wijkbezoek Ter Leede

Wijkbezoek EVB: zaterdag Ter Leede

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.