Oranjewijk

De Oranjewijk is een van onze oudste wijken. De wijk met veel groen stond vroeger eveneens te boek als Stationswijk en werd ook wel ‘De Uitbreiding’ genoemd. Profetische woorden, want na de Tweede Wereldoorlog werd de wijk in fases steeds groter, waarbij het Willem Alexanderplantsoen en onlangs het Amaliaplantsoen de laatste uitbreidingen zijn. Daardoor is het een zeer gevarieerde wijk geworden.

Bovendien zijn er een aantal primaire voorzieningen binnen de wijk (supermarkt en basisschool) of even buiten de wijk aanwezig. Ook het NS-station ligt op korte afstand. Dat is goed voor de leefbaarheid en maakt de Oranjewijk aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving.

EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Oranjewijk gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Oranjewijk én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB bezocht Oranjewijk

Wijkbezoek EVB: zaterdag Oranjewijk

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.