Noord 1 en 2

Plan Noord I en II, zoals de wijken in de volksmond nog steeds vaak worden genoemd, zijn voornamelijk gerealiseerd in de jaren vijftig en zestig. Beide wijken zijn centraal gelegen in Barendrecht en worden in het noorden begrensd door veel groen (Algemene Begraafplaats en sportpark De Bongerd). De wijken liggen op loopafstand van het winkelcentrum, het gemeentehuis en cultureel centrum Het Kruispunt.

Maar ook tal van andere voorzieningen zijn in de nabijheid, zoals de weekmarkt, basisscholen en openbaar vervoer (bus en trein). Noord I en II zijn gezellige en ook rustige wijken. Dat maakt het aantrekkelijk om er te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen in de omgeving of bijvoorbeeld de
veiligheid en het parkeren in de wijk.

EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Noord I en II gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Noord I en II én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.