Nieuweland

Nieuweland kwam tot stand in de periode 1990-1998. De ontwikkeling ging niet zonder slag of stoot. De oorspronkelijk geplande aanleg van het tracé van de HSL langs de A29 leidde tot een bestuurlijke aanvaring tussen Barendrecht en de provincie.

Uiteindelijk werd het HSL tracé verplaatst en werd Nieuweland gerealiseerd. En hoe: met onder meer een supermarkt, sporthal Aksent en een centraal park zijn er veel voorzieningen in de wijk aanwezig. In de herfst van 2017 is de onderdoorgang A29 opengesteld voor autoverkeer.

Uiteraard is er altijd wat te verbeteren in uw wijk. EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Nieuweland gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Nieuweland én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB naar Nieuweland Zuid-West

vragen en antwoorden naar aanleiding van wijkbezoek

 

EVB naar Nieuweland Noord

vragen en antwoorden naar aanleiding van wijkbezoek

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.