Molenvliet

Molenvliet werd grotendeels gerealiseerd in de periode 1985-1991. De wijk is omringd door de Middeldijk (ten zuiden), park Nieuweland (ten noord-westen) en de 2e Barendrechtseweg. De ontwikkeling ging niet zonder slag of stoot. Enkele bewoners van de chique villa’s aan het Jaagpad (noordgrens van de wijk) maakten flink bezwaar, omdat hun uitzicht werd aangetast. Ze zijn uiteindelijk gecompenseerd. Met onder andere het kunst-eiland Saenredam, dat in 1985 is aangelegd in het gebied tussen de Grondmolen en Elisabeth Catsvliet.

Molenvliet is een populaire woonwijk, maar er is uiteraard altijd wat te verbeteren. EVB gaat hierover graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Molenvliet  gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Molenvliet én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB naar Molenvliet-West

EVB naar Molenvliet-Oost

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.