Meerwede

Meerwede, gebouwd in de jaren 1999-2002, is de grootste wijk van Barendrecht. De wijk wordt begrensd door de Noordersingel en in het zuiden door de  Middeldijk. Ten westen ligt het Riederpark en ten oosten de Carnisserbaan. Meerwede is een gezellige wijk met veel kinderspeelplaatsen, veel groen en brede singels. De sneltram over de Avenue Carnisse doorsnijdt het hart van de wijk die in feite bestaat uit vier gedeeltes.

Het winkelcentrum Carnisse Veste ligt aan de zuidrand van de wijk. Veel voorzieningen liggen op loopafstand, zoals de wekelijkse markt op het Havenhoofd, restaurants en tal van medische voorzieningen en andere faciliteiten (basisscholen, sporthallen e.d.). Dat maakt Meerwede aantrekkelijk om in te wonen. Er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen in de omgeving of bijvoorbeeld de veiligheid en het parkeren in de wijk. In elk geval is de onderdoorgang onder de A29 – een vurige wens van veel inwoners – inmiddels gerealiseerd.

EVB gaat graag met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Meerwede gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Meerwede én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB bezoekt Meerwede NO en NW

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.