Havenkwartier

Het Havenkwartier is voornamelijk gerealiseerd in de jaren 2003-2005. De wijk heeft een bijzondere ligging, met op loopafstand zowel het winkelcentrum Carnisse Veste als het recreatiegebied rondom de Oude Maas heuvel.

Havenkwartier is goed bedeeld qua voorzieningen! Denk aan de wekelijkse markt op het Havenhoofd, watersportmogelijkheden, diverse restaurants, de sneltram en tal van medische voorzieningen
en andere faciliteiten (bibliotheek, basisschool, sporthal e.d.). Kortom: een zeer gevarieerde wijk met een hoog voorzieningenniveau, waar het goed wonen is!

Er zijn ook aandachtspunten: bijvoorbeeld winkelleegstand, parkeerdruk op horeca-avonden en verzakking die op sommige plaatsen in de wijk goed zichtbaar is. Ook is er een dunne scheidslijn tussen plezier en overlast, als gevolg van activiteiten rondom het Havenhoofd en Middeldijkerplein.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Havenkwartier gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Havenkwartier én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB naar Havenkwartier

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.