Dorpzicht

Dorpzicht, genoemd naar hoeve Dorpzicht aan de zuidrand van de wijk, bestaat geheel uit koopwoningen met aan de noordrand een strook met bedrijfsactiviteiten. Aan de oostkant wordt de wijk begrensd door de 1e Barendrechtseweg, aan de zuidzijde door het oude centrum en aan de westkant door de wijk Bijdorp. Centraal in de wijk ligt het complex van de Stichting Yulius, specialist in geestelijke gezondheid.

Dorpszicht beschikt (samen met de wijk Bijdorp) naast een drietal kerken aan de zuidrand over een aantal sportvoorzieningen (fitness, squash), terwijl primaire voorzieningen zoals winkelcentra (supermarkten), medische zorg en scholen zich op korte afstand bevinden. De wijk is wandel- en fietsvriendelijk en heeft een goede ontsluiting op de rondweg. Dat alles maakt Dorpszicht aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Dorpszicht gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Dorpszicht én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

Onderzoek opstoppingen Dorpzicht en Bijdorp

Echt voor Barendrecht bezoekt Dorpzicht en Bijdorp

vragen naar aanleiding wijkbezoek Bijdorp en Dorpzicht

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.