Buitenoord 2

Buitenoord 2 is gerealiseerd in de jaren zeventig. De wijk ligt ten zuiden van het centrum en wordt in het noorden begrensd door Park Buitenoord en in het zuiden door de Middeldijk. Buitenoord is een wandel en fietsvriendelijke wijk. De gedetailleerde inrichting met veel bloembakken, speelplaatsen, het groen en de waterpartijen geven de wijk een eigen karakter.

Op korte afstand ligt het natuur- en recreatiegebied Zuidpolder. De wijk heeft twee lagere scholen, terwijl voortgezet onderwijs zich op geringe afstand bevindt evenals diverse primaire voorzieningen, zoals winkelcentra (o.a. supermarkten) en sporthallen. Dat maakt Buitenoord aantrekkelijk om in te wonen.

Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving of bijvoorbeeld aan de veiligheid en het parkeren in de wijk.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Buitenoord 2 gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Buitenoord 2 én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.