Binnenland

Binnenland is inmiddels ruim 30 jaar oud. Er is veel veranderd. Zo is in de loop der jaren de parkeerdruk toegenomen en heeft deze geleid tot overlast, vooral rond het NS-station.

Ook is sprake van sluipverkeer. Daarnaast wordt gewerkt aan plannen voor de bouw van appartementen op de oude zwembadlocatie nabij het station en aan een verbeterplan voor sport- en recreatiepark de Bongerd.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Binnenland gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Binnenland én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

EVB: Binnenland, prettig wonen, kansen buitenruimte

Echt voor Barendrecht trapt wijktour 2017 af in Binnenland

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.