Bijdorp

Bijdorp bestaat uit twee delen. Ten noorden van de rondweg Henry Dunantlaan bevindt zich een bedrijventerrein en ten zuiden de woonwijk, bekend om zijn afwisselende woningaanbod en architectuur. De woonwijk wordt aan de zuidzijde begrensd door de Dorpsstraat en aan de westzijde eveneens door de eerder genoemde rondweg, die haar functie hier letterlijk neemt.

Bijdorp beschikt (samen met de wijk Dorpzicht) naast een drietal kerken aan de zuidrand over een aantal sportvoorzieningen (fitness, squash), terwijl primaire voorzieningen zoals winkelcentra (supermarkten), medische zorg en scholen zich op korte afstand bevinden. De wijk is wandel- en fietsvriendelijk en heeft een goede ontsluiting op de rondweg. Dat alles maakt Bijdorp aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren aan de voorzieningen en de omgeving.

Over deze onderwerpen en meer willen wij met u in gesprek. Om te horen wat ú vindt van de wijk en hoe we het woon- en leefklimaat kunnen verbeteren. Uw tips en adviezen nemen wij mee als er in de gemeenteraad over plannen en maatregelen in de wijk moet worden besloten. Maar uiteraard willen wij ook over andere zaken in onze gemeente met u praten.

Op deze pagina vind u meer informatie over de bezoeken die de EVB aan Bijdorp gebracht heeft. Uiteraard blijven wij ons continu inzetten voor Bijdorp én voor alle andere wijken in Barendrecht!

Mocht u contact met ons op willen nemen om tips of adviezen te delen dan kan dat via ons contactformulier op de website. Schroom niet, u krijgt altijd een reactie!

Onderzoek opstoppingen Dorpzicht en Bijdorp

Echt voor Barendrecht bezoekt Dorpzicht en Bijdorp

vragen naar aanleiding wijkbezoek Bijdorp en Dorpzicht

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.