Bloemen en lof voor Leo en Piet Wesdijk

Na 54 jaar sluit warenhuis Wesdijk aan het Onderlangs op 24 december a.s. voor het laatst haar deuren. Warenhuis Wesdijk was jarenlang een begrip in Barendrecht. Echt voor Barendrecht vond het daarom passend om eigenaren Leo en Piet Wesdijk te bedanken voor hun jarenlange bijdrage aan de Barendrechtse samenleving.

Met bloemen en warme woorden van dank werden Leo en Piet Wesdijk door EVB-raadsleden Els Schaap en Miranda Mes, samen met fractievoorzitter Lennart van der Linden op hun een-na-laatste verkoopdag in het zonnetje gezet.

Lennart van der Linden: “Warenhuis Wesdijk was een begrip in Barendrecht. Ik kwam er al als kleine jongen, want de zaak had alles. Nu is in 54 jaar de wereld flink veranderd, maar van Wesdijk kon je op aan. Het is daarom ongelofelijk jammer dat het warenhuis nu sluit. Leo en Piet Wesdijk zijn rasondernemers en het warenhuis zal flink worden gemist in het hart van ons dorp.” Van het bezoek aan warenhuis Wesdijk is een video-opname gemaakt. Deze opname is hieronder te bekijken:

EVB zet Leo en Piet Wesdijk in het zonnetje