Betaald parkeren in Barendrecht?

Foto: Gemeente Barneveld

De gemeenteraad heeft in 2022 besloten dat in De Stationstuinen, een nieuwe wijk bij het NS-station, gereguleerd en betaald parkeren wordt ingevoerd. Dit levert mogelijk parkeerdruk op bij de naastgelegen bedrijventerreinen, de Gebroken Meeldijk en omliggende wijken zoals Noord 4, Binnenland en de Oranjewijk.

Daarom bespreekt de commissie Ruimte van de gemeenteraad aanstaande dinsdag 28 mei om 20.00 uur over mogelijke parkeerregulerende maatregelen in deze wijken. Het gaat hierbij om een keuze tussen de (uitbreiding van de) blauwe zone en het invoeren van betaald parkeren.

EVB vindt uw mening belangrijk! U kunt tijdens de vergadering in het gemeentehuis uw mening geven door u aan te melden via griffie@barendrecht.nl (agendapunt Parkeerbeleid De Stationstuinen). Schriftelijke reacties zijn ook welkom via ons gemeenteraadslid Roeland Bol, roelandbol@echtvoorbarendrecht.nl. Uiteraard is de vergadering ook digitaal te volgen via de website van de gemeente.

Lees hieronder het discussiestuk over de keuze tussen betaald parkeren en de blauwe zone (je kunt in het document scrollen). Op deze plek vind je alle stukken over het parkeren in De Stationstuinen.

6.-Notitie-flankerend-beleid-De-Stationstuinen

Share this: