Bestuur

Roeland Bol, voorzitter
E: voorzitter@echtvoorbarendrecht.nl
M: 06-24868783

Roeland, geboren op Scheveningen, studeerde Theologie in Utrecht en Amsterdam en deed de lerarenopleiding Nederlands. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven en bij de rijksoverheid heeft hij in 2013 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Momenteel werkt hij als docent in het voortgezet- en beroepsonderwijs en is hij betrokken bij de actiegroep VO- in Actie. Roeland is voorzitter sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Hij is getrouwd, vader van twee kinderen en woont sinds 2017 in de Muziekwijk.

Piet van der Linden, penningmeester / vicevoorzitter
penningmeester@echtvoorbarendrecht.nl

Piet, geboren en getogen aan de Dorpstraat-Oost, is altijd werkzaam geweest in managementfuncties in de bakkerij- en zoetwarenindustrie (HR en Productie), zowel nationaal als internationaal. Na zijn pensionering is hij vrijwilliger bij Voedselbank Barendrecht geworden. Ook is Piet al een groot aantal jaren vrijwilliger bij BVV Barendrecht. Sinds 2014 maakt hij als penningmeester/vicevoorzitter deel uit van het bestuur van EVB. Piet woont inmiddels 40 jaar in de wijk Buitenoord.

Diana Zuideweg, secretaris
E: secretaris@echtvoorbarendrecht.nl

Diana is geboren in Rotterdam maar woont inmiddels al 16 jaar in de wijk Buitenoord. Ze is getrouwd en heeft 1 studerende dochter. In het verleden heeft zij gewerkt in de psychiatrie als secretaresse. De afgelopen jaren is zij actief geweest als mantelzorger.

Jan de Vries, algemeen bestuurslid

Manon Brasser, algemeen bestuurslid
manonbrasser@echtvoorbarendrecht.nl

Manon woont sinds 2015 in Barendrecht Centrum. Zij heeft bouwkunde gestudeerd en werkt als projectmanager bij een bouwmanagementbureau in Reeuwijk. Daar begeleidt zij (ver)bouwprocessen van ontwerpfase tot en met de oplevering. Manon heeft ook een creatieve kant: ze maakt graag (bruids)taarten of bijvoorbeeld kleding voor haar dochter. Daarnaast heeft zij ervaring met het ontwerpen en beheren van websites en social media-pagina’s. Vandaar dat zij met veel plezier het beheer van de website en social media van EVB onder haar hoede heeft.

EVB: dé lokale en betrouwbare politieke partij van Barendrecht

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.