Anita van Ewijk - Heijboer
Voorzitter

Anita (1964) is vrijwel vanaf de oprichting bij EVB betrokken. Zij is vanaf 2007 werkzaam in de verstandelijk gehandicaptenzorg bij Stichting De Overburen, voorheen Stichting IJsselmonde-Oost. Van 2007 tot 2016 was zij agogisch werker in Meliom (recent van naam veranderd in De Kruidentuin). Vanaf 2016 werkt Anita bij Stichting De Overburen als functioneel applicatiebeheerder Elektronisch cliënt dossier en Medewerkerportaal. Tevens maakte zij t/m juni 2022 deel uit van de Cliëntenraad Borgstede. 

Anita was gedurende de periode 2014-2018 gemeenteraadslid namens EVB met als woordvoerderschappen Cultuur, Zorg & Welzijn, WMO en Ouderenzorg. Zij is voorzitter van EVB sinds mei 2022.

 

Anita is bereikbaar via voorzitter@echtvoorbarendrecht.nl

Jan de Vries
Secretaris / penningmeester a.i.

Jan (1960), is geboren in Gorinchem, opgegroeid in Dordrecht en woont sinds 1976 in Barendrecht. Na een studie elektrotechniek is hij werkzaam als service engineer in de voedings- en procesindustrie. Jan is lange tijd lid geweest van de OR van een installatiebedrijf en kaderlid bij een vakbond. Sinds de oprichting van Echt voor Barendrecht is Jan actief binnen de vereniging. Vanaf april 2015 maakt hij deel uit van het bestuur. Hij neemt momenteel de functie van secretaris waar. Jan woont sinds 1998 in de wijk Bijdorp.

Roel Vermaat
Algemeen bestuurslid

Roel Vermaat houdt zich in het bestuur bezig met alle digitale en videotechnische aangelegenheden. Zo draagt hij onder andere bij aan het beheer van de website en de social media.