Handen uit de mouwen!

EVB: No-nonsense en handen uit de mouwen

Aan de Banjohof, in de wijk Nieuwland, begeleidt Humanitas DMH mensen met een verstandelijke beperking. Daartoe is een aantal rijtjeshuizen doorgebroken waarin 12 wooneenheden zijn gerealiseerd. Op zaterdag 24 oktober 2015 was het weer zover, de tuinen van Humanitas DMH locatie de Banjohof waren toe aan een flinke snoeibeurt om de winter in te gaan.

Ook deze keer waren EVB fractie- en bestuursleden van de partij om samen met bewoners van de Banjohof, hun familieleden, begeleiders en vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken. Er werd flink wat werk verzet, er zijn 3 volle aanhangwagens met snoeiafval naar het afval aanbiedstation gebracht. Ouders van een van de bewoners hadden voor een pan heerlijke verse soep gezorgd die na het harde werken dankbaar met elkaar werd genuttigd.

EVB vindt het belangrijk om met alle inwoners van Barendrecht in contact te komen, daar horen wat ons betreft mensen met een verstandelijke beperking volwaardig bij. EVB bedankt de bewoners van de Banjohof voor de vriendschappelijke ontvangst en de gastvrijheid!

Share this: